Produkty pro botafayre sandály (4)

Červené Víno Gravitace

Červené Víno Gravitace

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Gozauri Saperavi 2015 - Červené víno

Gozauri Saperavi 2015 - Červené víno

Gozauri Saperavi 2015 Gozauri Saperavi 2015 je autentickým vyjádřením jedinečného terroiru vinařské oblasti Kakheti, nacházející se v mikroregionu Kindzmarauli. Toto víno, pěstované v mírném kontinentálním klimatu, je produktem jednoho vinice, kterou spravuje a vlastní naše vinařství. Je vyrobeno výhradně z odrůdy Saperavi a pochází z našich vinic, kde je pečlivě udržován výnos 6 až 7 tun na hektar, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita hroznů. S celkovou produkcí 15 000 lahví o objemu 0,75 litru má toto suché červené víno z ročníku 2015 obsah alkoholu 12,5 %. Jeho výrobní proces ukazuje závazek k kvalitě a autentičnosti. Hrozny, sklizené ručně a pečlivě tříděné, podstoupily fermentaci v otevřených sudech o objemu 225 litrů, s macerací po dobu 20 dnů, následovanou 10 měsíčním zráním v nerezových tancích.
Patagonie

Patagonie

Terra dobrodružství, která fascinuje celý svět svou nádherou krajiny. Podstatná část rostliny konopí byla soustředěna v této ampuli, aby vám umožnila prožít takové pocity. Budete překvapeni jejím silným a květinovým aroma, které připomíná složitost mytických odrůd, jež vznikají na úpatí And. Nový surrealistický zážitek k vychutnání na úpatí nebo na vrcholu nejkrásnějších hor... Výstup zaručen! Obsah: 10ml
Červené víno - Domaine La Guintrandy

Červené víno - Domaine La Guintrandy

TERROIR & ESTATE Písečný jíl a kobalt, kamenitá půda. Středomořské klima, ovlivněné větrem Mistral. Organické vinice se nacházejí poblíž vesnice Visan. ODRŮDY HROZNŮ Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% VÝROBA VÍNA Ručně sbírané, částečně odstopkované. Macerace přibližně 2 týdny. Plně zralé v tancích na jemných kalech před lahvováním (nefiltruje se). POZNÁMKY K OCHUTNÁNÍ Toto víno má elegantní rubínově purpurovou barvu. Jeho vůně odhaluje aroma černého rybízu a třešňového ovoce. Chuť je dobře vyvážená s plnými tříslovinami a tóny černého ovoce a lékořice. Skvěle se hodí k středomořským pokrmům, bílému masu, mírně kořeněným jídlům (např. paella nebo kari) a červenému masu.